Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kapusta - sposoby kiszenia, przepisy
Tego jeszcze nie było.
Chodziło mi to cały czas po głowie i jest.
Kiszona kapusta z fenkułem. Delikatny anyżkowy posmak.
Zobaczymy co z tego będzie po ukiszeniu :)


Załączone pliki Miniatury
               
*****\\\\   ///*************l***********§*********[]
*****(  @ @ )***********oooooo*****(bul,bul)*****[%%]
--oOOo-(_)-oOOo----->****grono*****(ooooooo)****[%%]
------O-----O--------********ooo******(ooooooo)****[%%]
pozdrawia Castleman*******o********(ossad)*****[%%]
Odpowiedz
Oprócz świeżego fenkułu, ja bym sugerowała dodanie malej ilości nasion, aby wzmocnić smak anyżkowy w końcowym produkcie.



Skocz do: