Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kapusta - sposoby kiszenia, przepisy
Piotruś, tradycyjna bez dodatków, domowa, to kapusta z solą, kminkiem i marchewką.
To jak?
Jeżeli nie idziesz gdzie chcesz to idziesz tam gdzie już cię nie ma.
Po pierwszym kieliszku wychodzi z nas drugi człowiek i on też chce się napić! (Wańkowicz)
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam.

Jak by rządziły na świecie kobiety to nie było by wojen! Państwa by były co najwyżej poobrażane na siebie.




Odpowiedz
Tym razem coś czego jeszcze nie było :)
Kapusta ze szczypiorkiem :P


Załączone pliki Miniatury
               
*****\\\\   ///*************l***********§*********[]
*****(  @ @ )***********oooooo*****(bul,bul)*****[%%]
--oOOo-(_)-oOOo----->****grono*****(ooooooo)****[%%]
------O-----O--------********ooo******(ooooooo)****[%%]
pozdrawia Castleman*******o********(ossad)*****[%%]
Odpowiedz
Szczypiorek to niestety był niewypał.
Smak kompletnie inny po fermentacji.
Bardzo długo fermentowała wreszcie szczypiorek - drut zmiękł.
Smak nie powala, więc nie zrobię więcej.

Wczoraj powrót do tradycji z lekkim eksperymentem.
Coolwrap nowy wynalazek z B...ki.
z jabłkiem i żurawiną.
Zobaczymy co z tego będzie ;)


Załączone pliki Miniatury
               
*****\\\\   ///*************l***********§*********[]
*****(  @ @ )***********oooooo*****(bul,bul)*****[%%]
--oOOo-(_)-oOOo----->****grono*****(ooooooo)****[%%]
------O-----O--------********ooo******(ooooooo)****[%%]
pozdrawia Castleman*******o********(ossad)*****[%%]



Skocz do: