Użytkownicy przeglądający ten dział: 1 gości
Poddziały w "Technologia win domowych oraz miodów pitnych"
  Dział Wątków Postów Ostatni post
Dział dla początkujących
Każdy początkujący winiarz może tutaj zadawać pytania dotyczące wytwarzania wina.
1.759 25.997 Jeden nastaw, dwa pojemni...
Wczoraj, 19:32
przez jawormcz
Podstawy technologii...
Jak uzyskać sok, jakich użyć drożdży, sporządzanie nastawów i obliczenia.
Poddziały:
Drozdże, pożywki i MD (matka drożdżowa),
Drożdże aktywne, i 15 więcej.
3.775 44.294 Skaza na balonie
26-09-2022, 17:20
przez TEQUILA
Wina gronowe
Specyfika wyrobu win gronowych (bez dodawania cukru).
144 2.758 Gronowe - KROK PO KROKU (...
Wczoraj, 12:06
przez patrishia 93
Wina winogronowe
Specyfika wyrobu win z winogron (z dodatkiem wody i cukru).
713 11.553 Moje pierwsze wino, mam k...
25-09-2022, 08:23
przez vanKlomp
Wina owocowe
Specyfika wyrobu win domowych z wszelkich owoców.
Poddziały:
Maliny i Jeżyny,
Czeremcha, i 11 więcej.
2.318 42.134 Wino z granatów
03-10-2022, 12:27
przez kaminskainen
Wina kwiatowe
Rozmowy na temat wszelkiego rodzaju win kwiatowych oraz ich produkcji.
123 4.212 Hibiscus sabdariffa
28-08-2022, 10:23
przez kemyz
Wina zimowe
Domowy wyrób win w czasie, gdy świeżych owoców brak.
Poddziały:
Ryż i zboża wszelakie,
Owoce suszone, i 3 więcej.
940 18.886 Wino ze świeżych ziół
11-09-2022, 17:19
przez Damian90
Miody pitne
Rozmowy na temat wyrobu domowych miodów pitnych.
1.368 22.816 Trójniak - prośba o opini...
19-09-2022, 08:13
przez Matis
Technika degustacji
3 84 Szkło do degustacji - ilu...
14-10-2021, 14:15
przez alskarus