18-03-2011, 09:46
@tasmol, dziękuję.
Przyznam, że miałem obawy, czy piołun Cie nie zmasakruje. Ale skoro piołunowe doświadczenia Cię interesowały, zdecydowałem się właśnie takie próbki przesłać. Cieszy mnie niezmiernie, że posmakowały.
A co do Antoniego Z ... zaraz zajrzę, cóż to za woda... ten "ZUBER"
bo macerat żubrówkowy był własnej produkcji. Jak też się wystraszę, to nazwa może jeszcze przejść ewolucję
, bo sam trunek uważam za gotowy i jeno ilościowe sprawy zmieniał będę.
w śliwkach tylko trochę pestkówki śliwkowej, piołun nie przyszedł mi do głowy ... a słodycz to chyba z czasem się wzmaga 
edit:
no i znalazłem
- faktycznie mozna się przerazić 
"Woda lecznicza Zuber leczy choroby wrzodowe żołądka i dwunastnicy. Obniża poziom cukru i cholesterolu we krwi - ma zastosowanie w leczeniu cukrzycy, łagodzi przykre objawy nadużycia alkoholu"
Choć ostatnie zdanie może rodzić nadzieje... alkohol i lek na ZDP w jednym - możnaby przez kluby AA rozprowadzać
. Niestety nie wpadłem na to by jej właśnie użyć
Przyznam, że miałem obawy, czy piołun Cie nie zmasakruje. Ale skoro piołunowe doświadczenia Cię interesowały, zdecydowałem się właśnie takie próbki przesłać. Cieszy mnie niezmiernie, że posmakowały.
A co do Antoniego Z ... zaraz zajrzę, cóż to za woda... ten "ZUBER"

edit:
no i znalazłem

"Woda lecznicza Zuber leczy choroby wrzodowe żołądka i dwunastnicy. Obniża poziom cukru i cholesterolu we krwi - ma zastosowanie w leczeniu cukrzycy, łagodzi przykre objawy nadużycia alkoholu"
Choć ostatnie zdanie może rodzić nadzieje... alkohol i lek na ZDP w jednym - możnaby przez kluby AA rozprowadzać