Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PRAPOCZĄTKI FORUM - kto napisze artykuł do Winiarza o historii forum?
Szukam chętnego (chętnych) do napisania artykułu do WP o prapoczątkach forum i ludziach je tworzących od pierwszych prób aż do dziś.
W starych wątkach (podczas porządków w RÓŻNYCH) znalazłem jakieś wspominki z niedziałającymi linkami.
Myślę, że czas na to i warto by zebrać wszystko w jedną całość, wszak pamięć ulotna jest niestety.
Jeżeli takie opracowanie było - proszę o wskazanie gdzie można się z nim zapoznać.
Odpowiedz
(13-02-2011, 10:08)tata1959 napisał(a): Szukam chętnego (chętnych) do napisania artykułu do WP o prapoczątkach forum i ludziach je tworzących od pierwszych prób aż do dziś...
Zgłaszam na ochotnika DarkaRz. On się zna i wie wszystko.
Odpowiedz
DarekRz, jak myślę wie też, że się zgłosił. Liczyłem na Niego po lekturze wielu postów. Piszę mu więc PW.
Odpowiedz
Forum Zigmunto stworzył w lipcu 2001 a ja dopiero od przełomu 2001/2002 na nim, więc prapoczątków nie mam w pamięci. Zdaje się, ze Greg i Wesoły zarejestrowali się chyba wcześniej - Berenika na pewno - szkoda, że ostatnio nie pisuje.
Musze poszperać w kompie - miałem jakieś stare zzipowane fragmenty forum z 2002 r - może coś naskrobię.

??? na ochotnika..... :co_jest:
Odpowiedz
Właśnie dlatego pomysł z takim opracowaniem historii forum, bo czas nie służy pamięci. Zebranie wszystkiego w jednym miejscu pozwoli "ocalić od zapomnienia".
Bardzo Ci dziękuję DarekRz, że Ci się chce.
Odpowiedz
No to będzie jubileusz!:pijemy:
Odpowiedz
Obchody jubileuszu należałoby zacząć od marca - od 10-tej rocznicy wypuszczenia przez Zigmunto jego strony początkowo w interii - winadomowe.w.interia.pl, następnie -wino.kocham.pl, potem -wino.art.pl, aż do obecnego -wino.org.pl .
:szampan:

Skocz do: