07-09-2011, 12:19
Jest to mój pierwszy post więc witam serdecznie winną brać.
Ostatnio na wycieczce w Karkonosze miałem okazję spróbować lokalnego specjału.
Jest to likier Echt Stonsdorfer. Podobny do niemieckiego Jagermeistra ale delikatniejszy, bardziej owocowy niż korzenny.
Spotkał się kiedyś ktoś z przepisem na ten trunek?
Wiem, wiem .. tajemna receptura.
Może, pomimo tego pojawiły się jakieś przecieki w temacie?
Ostatnio na wycieczce w Karkonosze miałem okazję spróbować lokalnego specjału.
Jest to likier Echt Stonsdorfer. Podobny do niemieckiego Jagermeistra ale delikatniejszy, bardziej owocowy niż korzenny.
Spotkał się kiedyś ktoś z przepisem na ten trunek?
Wiem, wiem .. tajemna receptura.
Może, pomimo tego pojawiły się jakieś przecieki w temacie?