01-03-2016, 14:59
Hm, ja się wylogowałam bez problemu i niestety musiałam się zalogować

imperare sibi maximum imperium est
pozdrawiam
Jola
pozdrawiam
Jola
Problem z wylogowaniem
|
01-03-2016, 14:59
Hm, ja się wylogowałam bez problemu i niestety musiałam się zalogować
![]()
imperare sibi maximum imperium est
pozdrawiam Jola
01-03-2016, 15:05
Za 1 razem wylogowałem się bez problemu.
Zalogowałem się i ponownie chciałem się wylogować, a zamiast wylogowania przewalił mnie na 1 stronę i nie mogłem się wylogować. Słowem coś się "zacina". Korzystam z Mozillii F. Plecionka spróbuj jeszcze raz.
01-03-2016, 15:13
U mnie też przeskakuje na pierwszą stronę.
Quidquid agis prudenter agas et respice finem.
Burčiak čisti krv, ale špini nohavice.
01-03-2016, 15:41
Coś pogrzebałem w przeglądarce i mi przeskakuje na stronę z listą wszystkich forów. Przynajmniej będzie mi teraz łatwiej zdiagnozować sprawę
![]() EDIT: już chyba wiem. U mnie było coś nie tak z ciasteczkami w przeglądarce. Przy wylogowaniu ciasteczka powinny zostać usunięte w przeglądarce, ale tak się nie stało (w moim przypadku): albo silnik coś źle wysłał do przeglądarki albo przeglądarka nie usunęła ciasteczek. W każdym razie wystąpiła jakaś "kwadratura koła":
Dla osób cierpiących na brak wylogowania najszybszym rozwiązaniem będzie usunięcie ciasteczek. nie trzeba usuwać wszystkich ciasteczek, wystarczy usunąć tylko te związane z witryną wino.org.pl Jak usunąć ciasteczka na Firefoxie. @vanKlomp, @drajla - dajcie prosze znać czy podziałało.
01-03-2016, 16:16
Wcześniej nie zwracałem na to uwagi ,ale przy wylogowaniu przenosi na stronę główną forum.
Tak robi za każdym razem ,jednak wylogowuje się bez problemu kilka razy pod rząd i loguję ponownie , nawet w odstępach sekundowych.
01-03-2016, 16:28
(01-03-2016, 16:16)plecionka napisał(a): Wcześniej nie zwracałem na to uwagi ,ale przy wylogowaniu przenosi na stronę główną forum.To jest poprawne zachowanie silnika. Niezalogowany użytkownik może nie mieć dostępu do pewnych zasobów więc silnik przenosi go na stronę główną forum (gdzie każdy ma przecież dostęp).
Czyli u mnie na Google Chrom problem nie występuje , zaraz ściągnę Mozillę i sprawdzę.
Edit: Na Firefox też bez problemu ,loguję i wylogowuje ile razy chcę.
03-03-2016, 22:27
Przez tyle lat na forum jeszcze nigdy się nie wylogowywałem
![]()
MALUTKI KIELISZEK NIE DOJDZIE DO KISZEK !!!
\"DOBRY NA WSZYSTKO ŚRODEK:- ZE SPIRYTUSEM MIODEK\" ......50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............100 ml nawet te nieznane .....
14-03-2016, 17:02
[quote pid='329457' dateline='1456843266']
@vanKlomp, @drajla - dajcie prosze znać czy podziałało. [/quote] Podziałało częściowo. Po usunięciu ciasteczek przez 5-10 logowań jest ok. Potem znowu nie można się wylogować i procedurę trzeba powtarzać.
Dlaczego nie mogę się wylogować? I to nie pierwszy raz.
Ja mam ten sam problem. Zobacz post powyżej. Na innych forach tego nie ma. Rób tak jak witas napisał.
30-04-2016, 14:40
Raz można, raz nie można i tak codziennie.
02-05-2016, 12:03
To wygląda tak, że jak uzbierasz 9 ciasteczek to się blokuje i nie możesz się wylogować.
04-05-2016, 19:42
Wprowadziłem dzisiaj poprawkę na serwerze. Czy teraz już możecie się poprawnie wylogować?
05-05-2016, 10:38
U mnie jest ok, mogę się wylogować
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|