Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyniki Mazer Cup 2016
#1
Seal69 2 zlota
Male 2 srebra jedno zloto i honorowe wyroznienie w Best of Show

Nie jest zle.

Edit. Przegapilem (chyba bylo za duzo miodu). Adam Kozlowski srebro za miod Onufry !!!!!!!!

W sumie to jest nawet bardzo dobrze.
Odpowiedz
#2
(20-03-2016, 06:26)male napisał(a): ...... Nie jest zle.
Marku - to zawód czy skromność? ;)
Myślę, że sportowy niedosyt raczej.
Szczere, serdeczne gratulacje dla Mistrzów.
Bycie starszym ma swoje wady jak i zalety. Z bliska nie widzisz liter ale idiotów poznajesz z daleka.
Po pierwszym kieliszku wychodzi z nas drugi człowiek i on też chce się napić! (Wańkowicz)
Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam.

Jak by rządziły na świecie kobiety to nie było by wojen! Państwa by były co najwyżej poobrażane na siebie.







Odpowiedz
#3
GRATULACJE !!!!!  :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

Wniosek: reszta świata powinna uczyć się od Male i od Seal69.
A i dopiszcie mnie do warsztatów, które organizujecie.   :diabelek: :diabelek:
Odpowiedz
#4
No, brawo, brawo, Panowie...
Odpowiedz
#5
Wielkie gratulacje Panowie!!!!!!!!!
Krzysztof


Stacja meteo na Winnicy Świętne
Po zbanowaniu proszę koniecznie o wyrejestrowanie mnie z forum. 
Odpowiedz
#6
Gratuluję !!! Jak będą organizowane jakieś warsztaty miodosytnicze to też sie piszę. Najlepiej poźną jesienią lub zimą bo wlasnie rozpoczyna się sezon pszczelarski i czs wracać do pszczołek.
Odpowiedz
#7
Ale wynik Panowie! Gratulacje! @male - co ciekawego w tym roku próbowałeś (co Cię zaskoczyło)?
Dominik Siedlak (bachus)
Odpowiedz
#8
Gratulejszyn :)
:brawo: :brawo: :brawo: :brawo: :brawo:

3 złota, 2 srebra. To przypadek?
Nie sądzę ;)

ps.
Też się piszę na warsztaty
pozdrawiam Jurek 



Odpowiedz
#9
Wielkie brawa
:)
MALUTKI KIELISZEK NIE DOJDZIE DO KISZEK !!!


\"DOBRY NA WSZYSTKO ŚRODEK:- ZE SPIRYTUSEM MIODEK\"

......50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............100 ml nawet te nieznane .....
Odpowiedz
#10
Gratulacje :)
imperare sibi maximum imperium est

pozdrawiam 
Jola  
Odpowiedz
#11
Zdjecia z wynikami konkursu sa na bluehandmead , przepraszam Adama za przegapienie Jego srebra , mam nadzieje ze masz wiecej takich miodow.
Odpowiedz
#12
Gratulacje, kapitalny wynik..
Odpowiedz
#13
Sa tez medale dla miodow komercyjnych: srebro i dwa zlota.
Odpowiedz
#14
Super!!!
Brawa Marku po raz kolejny doceniono twoje miody jak i Jurka- dwa złota :brawo:
Brawa również dla Adama za srebro.
Polskie miody stoją siła na świecie.
A mnie pozostaje wiele się jeszcze uczyć ;)
Pozdrawiam
Paweł


W życiu piękne są tylko chwile,tak,tak..
Odpowiedz
#15
Można dopytać do kogo trafiły medale komerycjne i w jakich kategoriach?
Odpowiedz
#16
:1miejsce: :1miejsce: :1miejsce:


Gratulacje, Panowie.

Poszliście - jak tornado.


:)
Odpowiedz
#17
PRAWIE wszystko się zmienia. Wczoraj zima. Dziś wiosna. Jedno się nie zmienia. Wysoki poziom trunków naszych Miodziarzy. :)
Gratulacje!
Odpowiedz
#18
Brawo !!!
Odpowiedz
#19
@miodosytnia:

traditional semi sweet  Złoto Bear Meadery  Czwórniak

traditional sweet         Złoto Mazurskie Miody Trójniak
                                 Srebro Miodosytnia Imbiorowicz Dzikie Pszczoły
Odpowiedz
#20
@bachus_ W tym roku przynajmniej w moim odczuciu był kiepski poziom miodów komercyjnych,
niektóre były wręcz nie do picia. Nadal rozwijany jest pomysł miodów "sesyjnych", 5-6 % alkoholu i piana.
Na konkursie było ok. 50 takich "miodów". Z owoców dominowała malina i czarna porzeczka, rzadko kiedy
z dobrym rezultatem.
Odpowiedz
#21
Link do oficjalnych wyników konkursu domowego.
Odpowiedz
#22
Arkusze ocen miodów  zostały już wysłane przez organizatorów.
Odpowiedz
#23
Thumbs Down 
Nadal, choc juz malo cierpliwie czekam na arkusz ocen.
Odpowiedz
#24
Niestety trwa to długo, pewnie płyną statkiem. Przed chwilą rozmawiałem z Duńczykiem, który też nie dostał swojego arkusza i też jest wkurzony. Następnym razem zabiorę je sam do Polski i roześlę.
Odpowiedz
#25
Do kraju dotarł już pierwszy arkusz ocen, zaglądajcie do skrzynek.
Odpowiedz



Skocz do: