01-05-2016, 07:55
Wciąż czekam na oficjalne wyniki konkursu domowego, podobno wygraliśmy kategorię historyczną.
Wyniki Mead Free or Die 2016
|
01-05-2016, 07:55
Wciąż czekam na oficjalne wyniki konkursu domowego, podobno wygraliśmy kategorię historyczną.
Jest pięknie :
Seal69 złoto Historical Mead i Best of Show !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mkaz srebro Historical Mead Male brąz Historical Mead W tej kategorii jesteśmy potegą !!! Pełne wyniki są tutaj.
01-05-2016, 16:31
Chapeaux bas, Monsieurs...
01-05-2016, 20:25
Brawo Panowie! Gratuluję i podziwiam.
Mogę wiedzieć jakie historyczne miody przygotowaliście?
- Mamo, mamo! Patrz! Statek!
- To nie statek, synku. To kuter. - No, ale mamo, tam są ludzie! - To nie ludzie... to rybacy.
Brawo !!!
Bycie starszym ma swoje wady jak i zalety. Z bliska nie widzisz liter ale idiotów poznajesz z daleka.
Po pierwszym kieliszku wychodzi z nas drugi człowiek i on też chce się napić! (Wańkowicz) Porządek powinien brać przykład z bałaganu i robić się sam. Jak by rządziły na świecie kobiety to nie było by wojen! Państwa by były co najwyżej poobrażane na siebie.
01-05-2016, 20:56
W imieniu całego podium dziękuję za gratulacje. Macie teraz prawie rok na decyzję, co wysłać.
@Majerotto, historyczne, czyli dwójniak, trójniak.
01-05-2016, 21:15
Ja również dziękuję za gratulacje, ale najbardziej w tym momencie chcę podziękowac Markowi za to,że jest Guru naszego miodosytnictwa. To on wspiera radą i doświadczeniem (a ja ciągle się uczę) ,to on inspiruje do podjęcia kolejnego wyzwania. Śmiało mogę powiedziec,że jest współautorem tego sukcesu.Marku Dziękuję!!
P.S. Aby w tej beczce miodu nie zabrakło odrobiny dziegciu, pozwalam sobie wkleic urywek naszej dzisiejszej rozmowy na PW; "My (Ty i ja) nie jesteśmy leniwi, mało miodów robimy???? Zachęcam ludzi do wysyłania miodów na konkursy i widzisz jak ciężko idzie. W Stanach są organizowane szkolenia, wykłady na uczelniach i to płatne, u nas cisza. Na stronie GotMead.com setki ludzi piszą wyłącznie o miodach, u nas cisza. Amerykańce prędzej do mnie przyjadą uczyć się miodów historycznych, niż ruszy się nasz rodak."
JerzyK
Wino to najpiękniejszy dar bogów dla ludzi. Platon
01-05-2016, 21:51
Powiem szczerze, że brakuje mi odwagi na wysłanie moich miodów. Uważam, że moje miody nie są doskonałe.
Pozdrawiam, Paweł
Qui bibit, dormit; qui dormit, non peccat; qui non peccat, sanctus est, ergo – qui bibit, sanctus est.
01-05-2016, 22:16
Mój pierwszy "brązowy" miód miał 6 miesięcy podczas konkursu, nie czekaj na ideał, zawsze można do czegoś się przyczepić.
01-05-2016, 22:17
Brawo, brawo Panowie.
Pozdrawiam
Paweł W życiu piękne są tylko chwile,tak,tak..
02-05-2016, 07:35
Super wyniki A rzutem na taśmę male namówił mnie do wysłania miodu na konkurs także podwójne gratulacje należą się Markowi !!!
Chłopaki gratulacje !! Pięknie wygląda Polskie podium
Pozdrawiam
Michał
02-05-2016, 07:39
Gratulacje już składałem, ale jestem ciekawy czy są jakieś nagrody, jeżeli są?
Jedynymi nagrodami są drewniane medale.
Ale czy ten obrazek poniżej nie jest piękny?
02-05-2016, 08:33
Piękny, piękny.
Pozostaje samemu zrobić sobie wydruk i oprawić w ramki!!
02-05-2016, 09:42
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|