04-12-2007, 17:49
A ja nie zapomnę dnia, kiedy Witek zaproponował mi wstąpienie do SWiMP. Opdowiedziałem, że jestem i zawsze pozostanę apolityczny.... echhhh..... nienawidzę ZAWSZE mieć racji... (już mam dość mania zawsze racji
)

Ja rozumieć...
|
04-12-2007, 17:49
A ja nie zapomnę dnia, kiedy Witek zaproponował mi wstąpienie do SWiMP. Opdowiedziałem, że jestem i zawsze pozostanę apolityczny.... echhhh..... nienawidzę ZAWSZE mieć racji... (już mam dość mania zawsze racji
![]()
04-12-2007, 17:50
I widzisz Andrzeju! Widzisz, że nie miałeś racji?! Widzisz kto zawiaduje?
04-12-2007, 17:52
Cytat:Wysłane przez Witek Cóż, panie Witoldzie. Nie było. Ale nawet Pigwa nie obraża się z powodu mówienia po imieniu - to powszechne w necie i na forach wszelkiego typu. Cytat:Wysłane przez Witek I znowu cóż. Nie zamierza pan. Ale według prawa to oskarżyciel powinien udowodnić winę, a na razie pan tylko dymi. Z poważaniem - mimo wszystko wciąż Megana a nie pani Małgorzata
04-12-2007, 17:57
Początek końca ...........................skoro już na ogólnym zaczyna się pranie brudów .
![]()
MALUTKI KIELISZEK NIE DOJDZIE DO KISZEK !!!
\"DOBRY NA WSZYSTKO ŚRODEK:- ZE SPIRYTUSEM MIODEK\" ......50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............100 ml nawet te nieznane .....
04-12-2007, 17:58
Pani Małgorzato! Tak trzymać! Ma Pani w tym miejscu wszelkie możliwe szanse popełnić wszelkie możliwe awanse. Ja osobiście bym współczuł.
04-12-2007, 18:04
Cytat:Wysłane przez TEQUILA This is the end... beautiful friend.... The end... of our elaborate plan... the end.... of everything that stands... the end
04-12-2007, 18:05
Cytat:Wysłane przez TEQUILA Właściwie skoro do tego doszło publicznie to może faktycznie szeregowym (takim jak ja) odwiedzającym forum można by przedstawić problem co do meritum.
04-12-2007, 18:09
Niezależnie od problemu, wyrażam najgłębszą nadzieję, że tak, jak tradycyjne obiadki czwartkowe Augusta, tradycyjne zloty piątkowe Łodziaków, to tradycyjne zloty sierpniowe parparowskie będą kontynuowane? Niezależnie od szyldu/logo/nazwy/brandu/.../ Bo jak nie... to sam zacznę organizować zloty w Parparach...
![]()
04-12-2007, 18:14
Spoko, Andrzeju! Czy KTOKOLWIEK i GDZIEKOLWIEK informował, że obecny zarząd SWiMP w jakiejkolwiek swej części miałby się pojawić w Parparach w sierpniu 2008? A jeśli - się wyprowadzam
![]()
04-12-2007, 18:16
Ale Pan się miota Panie Witku,może Pan coś przeskrobał i teraz jak to bywa w życiu role się odmieniły i czas ponieść konsekwencje?
Zarzuciłem szybko okiem w Pana stare posty i z tą grzecznością to też różnie u Pana bywało,czasami lepiej niewiedzeć ilu się ma wrogów a ilu przyjaciół. Ale popis dał Pan skarżąc się na forum źle zapakowną przesyłką ze znanego sklepu,jak można mieć w sobie tyle pogardy, zawiści i zaciekłości w obrzydzaniu innym forumowych użytkowników? No ale co tam,pozdrawiam i życzę wytrwałości w robieniu szumu wokół własnej osoby Tomek
04-12-2007, 18:21
VetFor, a miej 100 postów,, a nie ...4
![]()
04-12-2007, 18:25
I tak powoli rosnie nam jeszcze nowsza kadra do rzadzenia.
04-12-2007, 18:26
Slav, ale jaka ona sprawna i jak kierunek wiatru czuje!
04-12-2007, 18:30
No ale jakich postów Panie Witoldzie? bzdurnych,siejących ferment i ironię czy takich na poziomie, o winach,miodach itd.?
Z przyjemnością dopiszę we właściwym czasie te 95 tylko prosze mi dać szansę ![]() Tomek
04-12-2007, 18:32
To pisz, ktoś Ci kiedyś przeszkadzał? Dawaj, stachanowiec
![]() ![]()
04-12-2007, 18:43
Znów ktoś Witowi zaszkodził, wcześnie ukradł domenę, zbanował go, a teraz wyciął posty... Tylko, Kolega Witold zapytany o konkrety, nabiera wody w usta. Tak się składa, że engine forum loguje wszelkie wycinanie postów. W miodach nic wyciętego nie widzę, a już na pewno u Witka.
Proszę o konkrety, a w zamian wykręty i lawina pomówień. Ostatnio podobno ukradłem Stowarzyszeniu domenę, tak było, Panie Witku? A następnie ktoś (w domyśle ja) Pana zbanowałem. Tyle, że jedno i drugie okazało się po prostu kłamstwem z Pana strony.
04-12-2007, 18:44
Cytat:Wysłane przez greg_xNie pierwszym i nie ostatnim...
04-12-2007, 18:47
No istna rewelka! Jestem oszustem i kłamcą! To czemu dotąd mnie znosicie jako moderatota w miodach? Jakbyście byli nieco bardziej logiczni - byłoby to bardziej wiarygodne.
04-12-2007, 18:50
Z racji odległości nie możecie sobie "dać po twarzy" moze szkoda łatwiej potem otrzeźwiec i zaczac myslec racjonalnie. Nie bede nikogo namawiac do rozwagi bo jeszcze i mnie sie dostanie. obserwuję tylko jako zwykly vox populi i myśle ze vox populi zaczyna sobie wyrabiać zdanie na rózne tematy...
pozdrawiam wciąż wszystkich i wciąż serdecznie
Nie no Witek, nie przesadzaj, to Ty nie wiesz ,że to musi działać w obie strony? Pan Tomek dla Ciebie ,Pan.
No widzisz, ja już wysiadam ,Ty widzę jesteś weteranem w sianiu fermentu i ja skromny (dla Ciebie Pan) Tomuś nie mam najmniejszych szans ani tym bardziej ochoty popisywać i podsycać Twoje niezdrowe podniety. Idę sobie,użeraj się dalej tylko qrcze grono Twoich "wielbicieli" jakby się powiększa. A wogóle,jak Ty sobie pójdziesz to ja z radością będę dalej studiował to fajne forum ![]() Narazie Wicia
Witku. Niestety, prawda jest taka, że jesteś kłamcą, dobrze, że masz tego świadomość.
04-12-2007, 18:52
Jasne, Grzegorzu! Zapraszam Cię do tego samego kociołka u Belzebuba
![]()
04-12-2007, 19:15
Proszę przez 15-20 minut nie pisać niczego w tym topicu. Wszystko, co zostanie napisane - usunę. W ciągu tych 15-20 minut zamierzam zamieścić po kolei wszystkie zrzuty logów moderatorów z Panelu Administracyjnego Forum. Logi za cały dostępny okres (t.j. od 29.11. do 04.12.) pokazują wyraźnie, że w Miodach NIKT NICZEGO NIE CIĄŁ.
Ponieważ wiadomo, że Witek jest nieomylny, twierdzę, że kłamie celowo. Dokładnie tak samo, jak np. w przypadku kradzieży domeny. W obu przypadkach, poza oszczerczymi pomówieniami, Witek nie przedstawił żadnych dowodów z prostej przyczyny - dowodów być nie mogło, bo cała sprawa została wyssana z palca. Informuję, że po raz ostatni udowadniam, że nie jestem wielbłądem. Nie będę więcej robił zrzutów z ekranu, po raz kolejny linkował Witkowych urojeń sprzed roku czy dwóch czy też jego obraźliwych postów. Każdy, kto ma odmienne od Witka zdanie zostaje jego wrogiem natychmiast - kilka postów wyżej do tego grona dołączyła Megana, którą Witek posądził natychmiast o ochotę na awanse i jakiś nowy chłopak z kilkoma postami. Poniżej przedstawiam jasny dowód na to, że w miodach cięć nie było. Jeśli ktoś nie uwierzy logom, to już nie mój problem. |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|