Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WINIARZ POLSKI - numer 2/2007
Zapowiada się ciekawy weekend .
Odpowiedz
Niedość że będzie wolne to jeszcze miła lektura się szykuje:spoko:
Odpowiedz
Strajk generalny - nie prześle Witkowi wersji wstępnej dopóki nie dostane od sawera jakiegoś ładnego zdjęcia jednej z tych nalewek (on wie jakich).
SirYasko wykorzystam jeden z twoich obrazków, jednak z powodu braku konkurencji nagroda nie zostanie tobie przyznana - poczekamy do następnego numeru jak się troche kandydatów zbierze(chyba nie masz mi tego za złe) - oczywiście zostaniesz wymieniony (tylko podaj imie i nazwisko moze być na PW).
Moje spojrzenie na wino: https://www.szumiglowa.pl/
Odpowiedz
Przyłączam sie do strajku! Strajkuję z s2x solidarnościowo!
Odpowiedz
Jak strajk to strajk
Ja dzwonię po górników z Solidarności 80. Na pewno przyjadą i pomogą.
Odpowiedz
Cytat:Wysłane przez s2x
Strajk generalny - nie prześle Witkowi wersji wstępnej dopóki nie dostane od sawera jakiegoś ładnego zdjęcia jednej z tych nalewek (on wie jakich).
SirYasko wykorzystam jeden z twoich obrazków, jednak z powodu braku konkurencji nagroda nie zostanie tobie przyznana - poczekamy do następnego numeru jak się troche kandydatów zbierze(chyba nie masz mi tego za złe) - oczywiście zostaniesz wymieniony (tylko podaj imie i nazwisko moze być na PW).

chyba się nie obrażę, jeszcze nie wiem :niewiem:

Cytat:Wysłane przez Witek
Ja do nagrody Piotra dorzucę jakiś miodzik...

bo na samą myśl o wspomnianym miodku :P :drink: :jupi:

a teraz :tylek: :( :placze:

ps1: jak już pisałem zdjęcie fizyczne nalewki zrobiła frida, a ja je tylko dość mocno zmieniłem :diabelek:

ps2: to ja też strajkuję, i chyba się podepnę pod strajk pielęgniarek - teraz one są na topie w wiadomościach :glupek:
Odpowiedz
No co Wy Panowie:wykrzyknik: Boga w sercu nie macie? Jaki strajk:pytajnik: My tu czekamy z niecierpliwością a Wam się udziela :nie_powiem: w ten pierwszy dzień lata.....?
Odpowiedz
Ano jo! Sztrejk się zakłada, kiedy właśnie dolegliwym jest :D
Odpowiedz
No to my strajkujemy przeciwko Waszemu strajkowaniu. A co!
Odpowiedz
No to ja też, tak jak voyteckk, strajkuję i nie będzie numeru. :diabelek:

Ps.
Posłałem kilka (słabych) zdjęc do tekstu , może szanowny redaktor cosik z tego wybierze.
Odpowiedz
Już nie takie strajki ropędzałem........:P
Odpowiedz
Sawer Naczelny strajkuje najbardziej bo nawet nie ma go na GG, wyslij to do mnie s2x@winiarze.pl

Dla ludzi pracy i nie tylko, sytuacja powili sie klaruje, podpisywane są ostatnie porozumienia, może dzis będzie jeszcze numer 2
:D
Moje spojrzenie na wino: https://www.szumiglowa.pl/
Odpowiedz
Koniec (beta) wieńczy dzieło!!

Skocz do: