Użytkownicy przeglądający ten dział: 1 gości
Poddziały w "Technologia win domowych oraz miodów pitnych"
  Dział Wątków Postów Ostatni post
Dział dla początkujących
Każdy początkujący winiarz może tutaj zadawać pytania dotyczące wytwarzania wina.
1.650 25.191 Porada gorzki smak wina.
5 godzin(y) temu
przez roger1985
Podstawy technologii...
Jak uzyskać sok, jakich użyć drożdży, sporządzanie nastawów i obliczenia.
Poddziały:
Drozdże, pożywki i MD (matka drożdżowa),
Drożdże aktywne, i 15 więcej.
3.763 44.233 Temperatura dojrzewania w...
27-02-2021, 18:14
przez eterius.as
Wina gronowe
Specyfika wyrobu win gronowych (bez dodawania cukru).
141 2.744 Najlepsze wino gronowe - ...
Wczoraj, 09:10
przez vanKlomp
Wina winogronowe
Specyfika wyrobu win z winogron (z dodatkiem wody i cukru).
708 11.509 Jak "podbić" smak wina
17-02-2021, 22:46
przez maciek19660714
Wina owocowe
Specyfika wyrobu win domowych z wszelkich owoców.
Poddziały:
Maliny i Jeżyny,
Czeremcha, i 11 więcej.
2.291 41.871 Wino z buraków (ćwikłowyc...
15-02-2021, 22:49
przez alchemik_20
Wina kwiatowe
Rozmowy na temat wszelkiego rodzaju win kwiatowych oraz ich produkcji.
121 4.184 Kwiat dzikiego bzu - kiśl...
19-11-2020, 17:41
przez Destrujo
Wina zimowe
Domowy wyrób win w czasie, gdy świeżych owoców brak.
Poddziały:
Ryż i zboża wszelakie,
Owoce suszone, i 3 więcej.
932 18.848 Wino hibiskusowe
22-02-2021, 14:53
przez jot
Miody pitne
Rozmowy na temat wyrobu domowych miodów pitnych.
1.354 22.721 Trójniak wolno pracuje?
28-02-2021, 11:27
przez Mysikrólik
Technika degustacji
3 78 Degustacje różnych trunkó...
16-03-2019, 20:28
przez markerzy