Użytkownicy przeglądający ten dział: 1 gości
Poddziały w "Technologia win domowych oraz miodów pitnych" | ||||
Dział | Wątków | Postów | Ostatni post | |
Dział dla początkujących Każdy początkujący winiarz może tutaj zadawać pytania dotyczące wytwarzania wina.
|
1.650 | 25.191 |
Porada gorzki smak wina.
5 godzin(y) temu przez roger1985 |
|
Podstawy technologii... Jak uzyskać sok, jakich użyć drożdży, sporządzanie nastawów i obliczenia.
Poddziały: Drozdże, pożywki i MD (matka drożdżowa), Drożdże aktywne, i 15 więcej. |
3.763 | 44.233 |
Temperatura dojrzewania w...
27-02-2021, 18:14 przez eterius.as |
|
Wina gronowe Specyfika wyrobu win gronowych (bez dodawania cukru).
|
141 | 2.744 |
Najlepsze wino gronowe - ...
Wczoraj, 09:10 przez vanKlomp |
|
Wina winogronowe Specyfika wyrobu win z winogron (z dodatkiem wody i cukru).
|
708 | 11.509 |
Jak "podbić" smak wina
17-02-2021, 22:46 przez maciek19660714 |
|
Wina owocowe Specyfika wyrobu win domowych z wszelkich owoców.
Poddziały: Maliny i Jeżyny, Czeremcha, i 11 więcej. |
2.291 | 41.871 |
Wino z buraków (ćwikłowyc...
15-02-2021, 22:49 przez alchemik_20 |
|
Wina kwiatowe Rozmowy na temat wszelkiego rodzaju win kwiatowych oraz ich produkcji.
|
121 | 4.184 |
Kwiat dzikiego bzu - kiśl...
19-11-2020, 17:41 przez Destrujo |
|
Wina zimowe Domowy wyrób win w czasie, gdy świeżych owoców brak.
Poddziały: Ryż i zboża wszelakie, Owoce suszone, i 3 więcej. |
932 | 18.848 |
Wino hibiskusowe
22-02-2021, 14:53 przez jot |
|
Miody pitne Rozmowy na temat wyrobu domowych miodów pitnych.
|
1.354 | 22.721 |
Trójniak wolno pracuje?
28-02-2021, 11:27 przez Mysikrólik |
|
Technika degustacji | 3 | 78 |
Degustacje różnych trunkó...
16-03-2019, 20:28 przez markerzy |