Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cukier z trzciny cukrowej
#26
(24-11-2010, 09:19)Iceberg napisał(a): Mam takie wrażeni i właśnie nie wiem czy subiektywne, że cukier brązowy jest jakby mniej słodki od cukru białego.
Tak.
Inna zawartość cukru w cukrze :)
Odpowiedz
#27
A sacharyna, proszę Pana to ma 500% cukru w cukrze:D
Odpowiedz
#28
(04-11-2010, 13:01)Bogi napisał(a): Trzcina do nalewek i do piwa jak najbardziej. Właśnie w "Almie" jest promocja 6zł Demarara 500g.

W Leclercu zawsze jest w granicach 5,50.
Zważywszy na to ,że do Almy masz dwa razy dalej niż do Leclerca , mi oczu nie zamydlisz że po cukier tam łazisz :diabelek:........................PO PIWO !!!!!!!!!!!!!:jezor:
MALUTKI KIELISZEK NIE DOJDZIE DO KISZEK !!!


\"DOBRY NA WSZYSTKO ŚRODEK:- ZE SPIRYTUSEM MIODEK\"

......50 ml wódki przed posiłkiem zabija wszystkie znane wirusy i bakterie.............100 ml nawet te nieznane .....
Odpowiedz
#29
A się śmiej, za 2zł 80 upolowałem czarny FAXE:D Po różne rzeczy łażę. A ten sam Demerara? Z Mauritiusa?
Odpowiedz
#30
Pragnę tylko podpowiedzieć, że cukier trzcinowy u nas jest w pudełeczkach 5kg:
http://www.winohobby.biz/index.php?cat_id=118

:pijemy:




Skocz do: