Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego
#1
http://zm.ibprs.pl/

zkład mikrobiologii sprzedaje dobrze znane nam rasy drożdży winnych, ale w ofercie zaciekawiła mnie jedna pozycja"
Cytat:O F E R U J E M Y

suszone drożdże winiarskie

do domowej produkcji wina:

Bingen, Bordeaux, Burgund, Chablis, Madeira, Malaga, Porzeczka, Portwein, Sherry, Tokay
oraz
drożdże do miodów pitnych

może ktoś coś ciekawego napisać o tych porzeczkowych potworach?
Nie widziałem też żadnego konkretnego wątku na temat ibprs (raczej jakieś pojedyncze posty zagubione w czeluściach tego forum) więc tu można wymieniać opinie.



Skocz do: