Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mazer Cup International 2017
#1
Juz tylko 3 tygodnie zostały do terminu zgłaszania miodów pitnych na Mazer Cup 2017 . W ubiegłym roku limit zgłoszeń został wyczerpany po kilku dniach, więc warto się wcześniej przygotować, spędzając Święta i Sylwestra z kieliszkiem miodu.
Odpowiedz
#2
Teoretycznie po północy ruszają zapisy do Mazer Cup. W tym roku ulega zwiększeniu opłata za zgłoszenie do 12$ za jeden miód pitny.
Kolejna nowość, zgłoszenie Musi być opłacone w ciągu 72 godzin, w przeciwnym razie zostanie usunięte.
Odpowiedz
#3
Na liczniku są już 262 miody, tak szybko jeszcze nie było.
Odpowiedz
#4
Jeszcze tylko 33 miody i będzie koniec zgloszeń. W konkursie będzie przynajmniej 21 miodów z Polski.
Odpowiedz
#5
Dla tych, którzy NIE zgłosili żadnego miodu na konkurs, organizatorzy otwierają kolejne 50 miejsc, zapisy ruszą 
30 stycznia o 1 w nocy naszego czasu. Prawdopodobnie nie potrwa to długo.

Opening Again!
Due to incredible popular demand and since we’ve confirmed our ability to handle the extra load this year, we are RE-OPENING the Home Entry Registration for 50 more entries! In order to ensure fair access for all, we are restricting these new entry slots to people who have NOT yet gotten an entry registered this year. If you try to sneak in an entry in the late group and we find that you have earlier entries in the registry database, we will disqualify and purge your late entries from the list. So, for new entrants only this year, mark your calendars! The Home Competition Entry registration page on the MazerCup.org website will be active again, as of 5:00 PM Mountain Standard Time on Sunday, 29 January, and it will remain active until those 50 additional entry slots are filled!
Odpowiedz
#6
Mazer Cup promo Video
Krzysztof

I'm not Opinionated, I'm just Always Right
Odpowiedz
#7
Ciężko słowem pisanym oddać emocje, nastrój i atmosferę jakie panowały na miejscu Mazer Cup. Dziesiątki uśmiechniętych miodosytników domowych i komercyjnych, niemal rodzinna atmosfera choć wśród ludzi z całego świata, setki miodów w niesłychanie wielu wariantach. Możliwość spróbowania miodów z bardzo egzotycznych surowców jak i wykonanych odmienną od naszej technologią naprawdę otworzyła mi umysł. Ogromnie dziękuje Markowi za to, że namówił mnie na udział w tym wydarzeniu.

Termin przyszłorocznych Mistrzostw Świata jest już znany – będzie to 16-17.03.2018. Radzę szykować miody i planować urlop. :D Byłoby naprawdę świetnie, gdyby delegacja z Polski była liczniejsza.



Skocz do: