Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wino rabarbarowo jabłkowe
#26
Dziś dopiero miałem chwilę czasu i zlałem wino przez duży cedzak do balona, reszte wycisnąłem przez worek filtracyjny. Pozostałości owoców wywaliłem do kosza. Wino do dnia dzisiejszego stało w fermentatorze (nastaw zrobiony 02.08)

BLG: 3 - czy nie za szybko drożdze zeżarły cukier?
Co powinienem teraz dalej zrobić?
Odpowiedz
#27
A co zrobiłeś do tej pory? Wino nadal pracuje?
Zapraszam na mój blog na FB

Swojskie Jadło






 


Odpowiedz
#28
No właśnie jest chyba po burzliwej przy poprzednim pomiarze tydzien temu miało 24BLG. Wygląda oryginalnie, pachnie obrzydliwie :d



Skocz do: