Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ryżowo rodzynkowe + winogronowe
#1
zrobiłem to pod łordem, bo łatwo się poprawia
stonowane, wydaje mi się, że nikogo nie odtraszy :D

zastanawaim się czy nie zrobić tylnich etykiet podających %, "nakład", drożdże, surowce itd

oczekuje budujących opinni pełnych pomysłów co to jeszcze można zrobić

no i wszelkie prawa zastrzeżone ;)

tutaj jest etykietka
Odpowiedz
#2
super że chce sie komuś tak bawić. dzięki!!!!
Odpowiedz
#3
Ponieważ pumbus zmienił sposób linkowania więc wyrzuciłem niepotrzebne posty :big:
Ad meritum: skoro ne jednej jest "czerwone. słodkie, mocne" to per analogiam na drugiej winno pisać "białe, słodkie, mocne"
Poza powyższym, czcionki nazwy wina mogłyby być jednakowe - gdy postawisz dwie butelki na stole będzie "classy" und "trendy" ;)
A poza tym Kartagina powinna zostać zburzona... :big:

Krzysztof
Odpowiedz
#4
no właśnie mam taki problem z polskimi znakami
czcionka użyta przy "białej" nie obsługuje "ą", a ona mi się bardziej podoba

w białej nie wstawiłem "białem, mocne, słodkie" gdyż białe lub czerwone winno być chyba używane tylko do (wino)gronowych jako rozrużnienie wina
pozatym jeszcze nie wiem jakiego koloru wyjdzie ryżowo-rodzynkowe :P
Odpowiedz
#5
Do mnie bardziej bardziej przemawaja "ryżowe" - ładniejszy font a i wedle mojej estetyki rozjaśnienia tła oszczędniejsze i przez to lepsze. Reasumując - Tak trzymać!!!



Skocz do: