Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Prawie gronowe moje pierwsze (25 Odpowiedzi)
- Wino jabłkowe przestało pracować. (3 Odpowiedzi)
- Smak "wina" po burzliwej fermentacji (0 Odpowiedzi)
- Wino śliwkowe i ryżowe - szybka fermentacja (5 Odpowiedzi)
- Dosładzanie, kwasowość i inne rozterki (4 Odpowiedzi)
- Cukromierz na stałe do dymiona (4 Odpowiedzi)
- Drugie dosładzanie (1 Odpowiedź)
- Jeśli nastaw nie startuje... (0 Odpowiedzi)
- Wino Kawowe kawa przyklejona do ścianki bieleje (1 Odpowiedź)
- Uśmiercone drożdże? (1 Odpowiedź)
- Pierwsze wino - mirabelka - co dalej ? (8 Odpowiedzi)
- Zlewanie wina (5 Odpowiedzi)
- Mały zestaw na mały balon (5 Odpowiedzi)
- Siarkowanie wina (2 Odpowiedzi)
- Pierwszy w życiu półtorak i dwójniak. (9 Odpowiedzi)
- Wino wiśniowe, jaki klarowin. (1 Odpowiedź)
- Wino Mogen David Pomegranate Po swojemu (3 Odpowiedzi)
- Robienie nastawu na 2 razy - wino jabłkowe (2 Odpowiedzi)
- Zbyt burzliwy początek fermentacji (1 Odpowiedź)
- Problem z winem z hibiskusa (2 Odpowiedzi)