Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Przechowywanie bądź fermentowanie wina w plastikowym kegu. (5 Odpowiedzi)
- Wino z wiśni "łutówka". (10 Odpowiedzi)
- Wino po roku od nastawu (6 Odpowiedzi)
- Rurka fermentacyjna a gazik, pozyskiwanie wina z owoców, świeże owoce jako dodatek? (3 Odpowiedzi)
- Brzeczka a miody pitne (1 Odpowiedź)
- Wino przestalo pracowac przy 11 BLG (1 Odpowiedź)
- Drożdże kożuchujące??? (1 Odpowiedź)
- Klarowanie- jakiś środek na jakie wino? (6 Odpowiedzi)
- Proszę o sprawdzenie przepisu na wino z rabarbaru (1 Odpowiedź)
- Wino z winogron - redukcja kwasów (3 Odpowiedzi)
- Przechowywanie Tokaja (3 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino - prośba o weryfikację. (0 Odpowiedzi)
- Z czego zrobić wino czerwone półwytrawne ? (17 Odpowiedzi)
- Wino z winorosli różnych odmian (1 Odpowiedź)
- Wino z herbaty, a inne rośliny? (2 Odpowiedzi)
- Wino gronowe z koncentratu (nie wine-kit) (1 Odpowiedź)
- Kwasek cytrynowy (1 Odpowiedź)
- Wino musuje, gazuje. Dlaczego? (3 Odpowiedzi)
- Wino winogronowe - zlewanie (2 Odpowiedzi)
- Przycięcie winorośli (1 Odpowiedź)