Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91
Wątków
- Wino Jabłkowe (8 Odpowiedzi)
- Wino marchewkowo - jabłkowe (7 Odpowiedzi)
- Co to jest? (5 Odpowiedzi)
- Kwaśne wino z czereśni (5 Odpowiedzi)
- Wino przestało pracować (4 Odpowiedzi)
- Wino wiśniowo - porzeczkowe. (8 Odpowiedzi)
- Czy coś z tego będzie? (4 Odpowiedzi)
- Przechowywanie po butelkowaniu (3 Odpowiedzi)
- Wino z Soku pomarańczowego (2 Odpowiedzi)
- Zapytanie :) (11 Odpowiedzi)
- Nastaw Bananowy (3 Odpowiedzi)
- Nalot unoszący się na winie (4 Odpowiedzi)
- Fermentacja karmelu (14 Odpowiedzi)
- Zielony nalot - czwórniak 7-my miesiąc (8 Odpowiedzi)
- Wino - Pytania odnośnie trwałości produktu. (6 Odpowiedzi)
- Wino z białych winogron - uczę się (15 Odpowiedzi)
- Siarkowanie wina (12 Odpowiedzi)
- Za dużo pożywki w nastawie (2 Odpowiedzi)
- Wpływ światła na pracę drożdży (1 Odpowiedź)
- Rurka Fermentacyjna (8 Odpowiedzi)