Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Ile cukru dac zeby doslodzic na wino polslodkie. (3 Odpowiedzi)
- Wino za słodkie, pomocy (0 Odpowiedzi)
- Biały osad i brak pracy drożdży (3 Odpowiedzi)
- Dziwny osad na winie czy to plesń? (7 Odpowiedzi)
- Czy da się wychodować drożdże szlachetne (2 Odpowiedzi)
- Odfiltrowałem drożdże po 5 dniach (9 Odpowiedzi)
- Wino z dzikiej róży nie wiem co robić dalej (15 Odpowiedzi)
- Czy to jest plesn...Mozna uratowac wino (1 Odpowiedź)
- Oczyszczanie owoców przed fermentacją (6 Odpowiedzi)
- Fermentacja Jabłkowo-mlekowa w winie gronowym (3 Odpowiedzi)
- Utlenienie wina (3 Odpowiedzi)
- Klarowanie wina (0 Odpowiedzi)
- Nieudany restart (1 Odpowiedź)
- Nadmiar informacji na początek mnie przerósł (6 Odpowiedzi)
- Fermentacja wina nie ruszyła (30 Odpowiedzi)
- Wino z jabłek (3 Odpowiedzi)
- Wino z wiśni_jak to zakończyć? (8 Odpowiedzi)
- Wino z rożowych winogron. (0 Odpowiedzi)
- Wino z tarniny kiedy druga porcja cukru (1 Odpowiedź)
- Nalot (2 Odpowiedzi)