Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Przerywana fermentacja (15 Odpowiedzi)
- Jak zmienic smak wina? (12 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino (50 Odpowiedzi)
- Prośba o wypowiedź w sprawie pierwszego wina (19 Odpowiedzi)
- Mieszanie wina z nalewką. (6 Odpowiedzi)
- Wino mandarynkowe (3 Odpowiedzi)
- Dodatki do win jabłkowych (kombinacje) (1 Odpowiedź)
- Biały nalot w winie (1 Odpowiedź)
- Cukier wanilinowy w winie jabłkowym (5 Odpowiedzi)
- Klarowanie i osad w butelkach. (20 Odpowiedzi)
- Wino bananowe (7 Odpowiedzi)
- Korki do wina (17 Odpowiedzi)
- Pirosiarczan potasu - przechowywanie. (7 Odpowiedzi)
- Kwasowość lotna/ogólna (6 Odpowiedzi)
- Siarkowanie (27 Odpowiedzi)
- Fusy po pasteryzacji. (2 Odpowiedzi)
- Wino jabłkowe. (5 Odpowiedzi)
- Pipeta spirit ferm - średnica (4 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino - Za mocne (5 Odpowiedzi)
- Pożywka do drożdży (6 Odpowiedzi)