Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wino z ciemnych winogron - problem ze startem fermentacji (0 Odpowiedzi)
- Jakie drożdże aby wino pracowało 4 tygodnie (4 Odpowiedzi)
- Opinie o drożdżach dla wina z dzikiej róży. (4 Odpowiedzi)
- Wino z niedojrzałych winogron- czy ma to sens ? (17 Odpowiedzi)
- Brak ciśnienia w rurce (1 Odpowiedź)
- Zgnily zapaszek miazgi. (9 Odpowiedzi)
- Nowe wino na starym (4 Odpowiedzi)
- Beczki do fermentacji - wasze doświadczenia (3 Odpowiedzi)
- Białe wino i fermentacja w miazdze... (12 Odpowiedzi)
- Ozonowanie wina (4 Odpowiedzi)
- Fermentujące słoiki (3 Odpowiedzi)
- Wino z ryżu słabo pracuje (19 Odpowiedzi)
- Siarkowanie (6 Odpowiedzi)
- Odkwaszanie moszczu węglanem wapnia (5 Odpowiedzi)
- Wino z Jeżyny bezkolcowej (13 Odpowiedzi)
- Gąsior 5l? (1 Odpowiedź)
- Wino z winogron - proporcje. (21 Odpowiedzi)
- Wino malinowe wolna fermentacja (35 Odpowiedzi)
- Jak zostać WINIARZEM ? (3 Odpowiedzi)
- Siarkowanie soku / Siarkowanie miazgi (13 Odpowiedzi)