Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wyciskanie soku z winogron (5 Odpowiedzi)
- Wino truskawkowe (29 Odpowiedzi)
- Jak przeliczyć wagową ilość wyciśniętego soku na litry .... (8 Odpowiedzi)
- Wino z węgierek ! (27 Odpowiedzi)
- Czarna porzeczka - czy dobić drożdze (5 Odpowiedzi)
- Wino koperkowe - składam przepis :O (5 Odpowiedzi)
- Wino bez drożdzy z mała ilościa cukru? (20 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino i rady "babć" (40 Odpowiedzi)
- Porosiarczyn potasu - przydatność (3 Odpowiedzi)
- Za dużo pirosiarczynu (3 Odpowiedzi)
- Wino jabłkowe mętne. Co robić? (15 Odpowiedzi)
- Kisiel imbirowy (2 Odpowiedzi)
- Wino owocowe z jabłek. (16 Odpowiedzi)
- Szybkie pytanie - truskawkowe (6 Odpowiedzi)
- Wino truskawkowe + kilka podstawowych pytań (0 Odpowiedzi)
- 1 wino truskawkowe, czy robie dobrze ? (8 Odpowiedzi)
- Leniwa fermentacja (10 Odpowiedzi)
- Słodziki (5 Odpowiedzi)
- Za dużo cukru na początek... (3 Odpowiedzi)
- "Fusy" w winie (6 Odpowiedzi)