Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Zaoctowanie ? (4 Odpowiedzi)
- Rokitnik zamiast kwasku cytrynowego (2 Odpowiedzi)
- Wino po 3 dniach z 25BLG ma 12BLG (3 Odpowiedzi)
- Pytanie techniczne -zlewanie (8 Odpowiedzi)
- Tluste plamy na powierzchni wina (10 Odpowiedzi)
- Test cukromierza (2 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino i towarzyszące dylematy początkującego (20 Odpowiedzi)
- Niby wszystko gra, ale... (15 Odpowiedzi)
- Tanina kiedy dodawac, przeciwwskazania (10 Odpowiedzi)
- Rurka fermentacyjna. (11 Odpowiedzi)
- Bardzo dużo pienienie. Rozsadziło korek. (82 Odpowiedzi)
- Przechowywanie wina (12 Odpowiedzi)
- Wino korzenne (4 Odpowiedzi)
- Wino rodzynkowe - pomoc w obliczeniach (5 Odpowiedzi)
- Wino z czarnych winogron (17 Odpowiedzi)
- Uzupełnianie wina wiśniowego sokiem (1 Odpowiedź)
- Po drugiej parti cukru nastaw nie pracuję (81 Odpowiedzi)
- Stabilizacja wina pirosiarczynem potasu. PROBLEM (2 Odpowiedzi)
- Wino jabłkowe - gorzkawy posmak (3 Odpowiedzi)
- Problem po zlaniu (14 Odpowiedzi)