Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Kształt balonu (31 Odpowiedzi)
- Jaki pirosiarczyn potasu czy sodu lepszy ? (15 Odpowiedzi)
- Zbyt długa fermentacja (33 Odpowiedzi)
- Wino z powideł śliwkowych (1 Odpowiedź)
- Wino ryżowo-cytrynowe. (1 Odpowiedź)
- Drożdże nie pracują jak powinny! (9 Odpowiedzi)
- Czy mogę już zabutelkować? (14 Odpowiedzi)
- Praca wina po rozlaniu do butelek (4 Odpowiedzi)
- Winogronowe - CZERW (Słaba fermentacja - za dużo cukru) (7 Odpowiedzi)
- jabłko;) (3 Odpowiedzi)
- Chyba zepsułem wino :( (7 Odpowiedzi)
- Wino z dzikiej róży z domieszką rodzynek (5 Odpowiedzi)
- Wino ryżowo rodzynkowe-butelkowanie (3 Odpowiedzi)
- Za mały balon na wino - przelewać czy nie? (3 Odpowiedzi)
- Biały (pył?) w butelce (4 Odpowiedzi)
- Za słodkie i słabe. (25 Odpowiedzi)
- Wycena butelki wina (6 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino jabłkowe - prośba o ocenę i pomoc (10 Odpowiedzi)
- Gąsior był otwarty przez tydzień, czy... (3 Odpowiedzi)
- Powtórna fermentacja 3-miesięcznego wina (5 Odpowiedzi)