Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wino z winogron - czy to koniec fermentacji ?? (6 Odpowiedzi)
- Ryzowe drugie podejscie (2 Odpowiedzi)
- Cydr z jabłem z puszki (0 Odpowiedzi)
- Rozcieńczanie wyrobu. (2 Odpowiedzi)
- Wino ananasowe - start i kolor. (4 Odpowiedzi)
- Mój pierwszy nastaw (9 Odpowiedzi)
- Problem z nie zabezpieczoną przesyłką. (35 Odpowiedzi)
- Wywala Korki (14 Odpowiedzi)
- Wino ryżowe po zlaniu zaciąga powietrze (2 Odpowiedzi)
- Winko z ryżu (20 Odpowiedzi)
- Przerywanie fermentacji (7 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino z róży (5 Odpowiedzi)
- Regulacja kwasowości gronowego - czy potrzebna? (3 Odpowiedzi)
- Wino z winogron co dalej? (5 Odpowiedzi)
- Wino z kompotów (3 Odpowiedzi)
- Biały kożuch na winie malinowym (1 Odpowiedź)
- Pierwsze kroki z winkiem wingornowym. (40 Odpowiedzi)
- Kożuch na winie. Czy wino można jeszcze uratować? (6 Odpowiedzi)
- Wino nie pracuje (11 Odpowiedzi)
- Piana - drugi nastaw ever (12 Odpowiedzi)