Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Korek - butelkowanie (4 Odpowiedzi)
- Wino z jeżyn, przestaje pracowac co dalej ? (2 Odpowiedzi)
- Wino z soku gorzki smak. (3 Odpowiedzi)
- Robaki w winie (7 Odpowiedzi)
- Wino jabłkowe - zasadne obawy? (5 Odpowiedzi)
- Wino z ciemnego winogrona (2 Odpowiedzi)
- Jak zabić drożdźe bez siarki czy pasteryzacji? (7 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino z winogron (58 Odpowiedzi)
- Wino z głogu i róży, przepis, ogóły [ZDJĘCIA] (3 Odpowiedzi)
- Kłopot (7 Odpowiedzi)
- Jak myć balony na wino. (117 Odpowiedzi)
- Cicha fermentacja za szybko nastąpiła. (12 Odpowiedzi)
- Drożdże aktywne nie startują (4 Odpowiedzi)
- Biały nalot na nastawie (4 Odpowiedzi)
- Pomiar kwasowości w winogronach (2 Odpowiedzi)
- Wino z winogron ciemnych (12 Odpowiedzi)
- Gorzkie truskawkowe (0 Odpowiedzi)
- Wino nie wystartowało (9 Odpowiedzi)
- Filtracja nastawu i wina (2 Odpowiedzi)
- Zaprzestanie fermentacji. (9 Odpowiedzi)