Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Szyszki Sosny- wino? (6 Odpowiedzi)
- Ile gram pirosiarczanu na litr... (1 Odpowiedź)
- Po odcedzeniu fermentacja zwolniła (3 Odpowiedzi)
- Sok z wiśni a wino...?? (1 Odpowiedź)
- Nieudany start fermentacji miazgi (aronia) (13 Odpowiedzi)
- Wino z aronii- proporcje, pomoc (0 Odpowiedzi)
- Wino jabłkowe piwowara (15 Odpowiedzi)
- Wino z czerwonej porzeczki, pytanie. (14 Odpowiedzi)
- Pierwszy cydr i problem z pianą. (14 Odpowiedzi)
- Mój pierwszy raz :) (19 Odpowiedzi)
- Klarowanie naturalne a chemiczne. (3 Odpowiedzi)
- Na ile wcześniej przed butelkowaniem siarkować wino? (3 Odpowiedzi)
- Wino nie zaczęło pracować (6 Odpowiedzi)
- Moje Pierwsze Wino z Wiśni (11 Odpowiedzi)
- 'Wino' z suszonych owoców/ kwaśność. (7 Odpowiedzi)
- Odciskać czy zlewać z nad osadu ? (5 Odpowiedzi)
- Aronia + Jabłko (1 Odpowiedź)
- Mętne wino po Klarowinie 2 (7 Odpowiedzi)
- Jakie butelki wybrać? (4 Odpowiedzi)
- Czym się różni wino ryżowe od zacieru? (5 Odpowiedzi)