Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Smak wina w pierwszych fazach produkcji.. (5 Odpowiedzi)
- Przepis na wino figowe (5 Odpowiedzi)
- Zmarznięte jabłka - warto zrywać na wino? (5 Odpowiedzi)
- Sok z biedrony "słoneczna tłocznia" (23 Odpowiedzi)
- Wino dyniowe z jabłkiem i brzoskwinią (14 Odpowiedzi)
- Mrożone maliny. (7 Odpowiedzi)
- Cydr Jabkowy (9 Odpowiedzi)
- Cukier do nastawu a moc wina (23 Odpowiedzi)
- Osad w winie (14 Odpowiedzi)
- Szampan z wina z brzozy. (7 Odpowiedzi)
- Jak zwykle początkujący czegoś nie wie. (6 Odpowiedzi)
- Cukromierz a temperatura moszczu (7 Odpowiedzi)
- Wino z aronii i dzikiej róży? (55 Odpowiedzi)
- Korkowanie wina (29 Odpowiedzi)
- Nadmiar pożywki (0 Odpowiedzi)
- Zlewanie i słodzenie - czy już czas ? (1 Odpowiedź)
- Czy mogę już butelkować? (71 Odpowiedzi)
- Wino na Filipinach (53 Odpowiedzi)
- Cały proces robienia wina w pojemniku do fermentacji - fermentor (6 Odpowiedzi)
- Mocno wyczuwalny alkohol w winie (24 Odpowiedzi)