Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Wątków
- DR+żurawina+rodzynki - pytania (4 Odpowiedzi)
- Matka drożdżowa (5 Odpowiedzi)
- Przepis_Porada_Prosba (18 Odpowiedzi)
- Wino winogronowe (25 Odpowiedzi)
- Zbyt wczesne oddzielenie wina od owoców? (12 Odpowiedzi)
- Przepis na dobre winko ryżowe (5 Odpowiedzi)
- Proszę o pomoc (5 Odpowiedzi)
- Jakie drożdże polecacie [do wina ryżowego] (4 Odpowiedzi)
- Jakie wina pozostawić wytrawne? (8 Odpowiedzi)
- Hibiskus (1 Odpowiedź)
- Wino wiśniowe-pracuje za długo? (12 Odpowiedzi)
- Wino ryżowe wermut - ile cukru? (3 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino - prośba o pomoc (10 Odpowiedzi)
- Wino z różowych winogron - proporcje (14 Odpowiedzi)
- Przesłodziłem - jak ratować? (55 Odpowiedzi)
- Pytanie dot. proporcji i obciągu wina (32 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino + pirosiarczyn potasu (2 Odpowiedzi)
- BLG w nastawie z hibiskusa - sposób zapisu (6 Odpowiedzi)
- Drożdże w winie * (10 Odpowiedzi)
- Pomoc w prawidłowym rozpoznaniu wykonania pierwszego wina (11 Odpowiedzi)