Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Zbyt mocne wino czy można zmniejszyć moc wina po fermentacji? (6 Odpowiedzi)
- Przesiarkowałem..... (2 Odpowiedzi)
- Biały nalot na winie. (4 Odpowiedzi)
- Cydr Jabłkowy- po fermentacji czuć drożdżami (1 Odpowiedź)
- Pierwsze wino z winogrona (6 Odpowiedzi)
- Pierwsze Wino winogronowe (7 Odpowiedzi)
- Wino z gruszek. (6 Odpowiedzi)
- Wino z winogron - nastaw 12 dni, a już przestaje pracować. Co robić??? (6 Odpowiedzi)
- Moje pierwsze wino - pomocyyyy :) (2 Odpowiedzi)
- Pilne pytanie o dziką różę zmiana wagi/objętości podczas mrożenia (1 Odpowiedź)
- Strategie (4 Odpowiedzi)
- Kożuch na wierzchu fermentującego wina (10 Odpowiedzi)
- Jeden nastaw, dwa pojemniki - jeden nie chce ruszyć (2 Odpowiedzi)
- Jabłka., parchate, z plamami, robaczywe, obite, nadgniłe. (10 Odpowiedzi)
- Filtracja wina, piwa, cydru. Jaki materiał filtracyjny (2 Odpowiedzi)
- Czy to pleśń ? Wino ze śliwek (2 Odpowiedzi)
- Martwe drożdże czy pleśń czy ...? (3 Odpowiedzi)
- Jaki wybrać winomierz (5 Odpowiedzi)
- Wino z czerwonych winogron - zatrzymało po tygodniu (5 Odpowiedzi)
- Produkcja się zatrzymała (7 Odpowiedzi)