Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88
Wątków
- Wino po restarcie nie pracuje (10 Odpowiedzi)
- Czy wino 15-16% może się zepsuć? (4 Odpowiedzi)
- Skutki nieprawidłowej fermentacji. (1 Odpowiedź)
- Uwaga na niebezpieczne rurki fermentacyjne!!! (5 Odpowiedzi)
- Jakość rodzynek. (0 Odpowiedzi)
- Zjawisko pananormalne, czyli samo pękający słój fermentacyjny. (7 Odpowiedzi)
- Aromat czekolady (1 Odpowiedź)
- Jaki pojemnik fermentacyjny 200-300 litrów wybrać? (8 Odpowiedzi)
- Ile curku (6 Odpowiedzi)
- Szybkie drożdze (5 Odpowiedzi)
- Problem z winem z soku wiśniowego NFC (3 Odpowiedzi)
- Wino truskawkowe z soku NFC (1 Odpowiedź)
- Nalot na winie w gąsiorze (1 Odpowiedź)
- Śluz na ściankach balona (2 Odpowiedzi)
- Wino z dzikiej róży - smak (1 Odpowiedź)
- Wino w damce 5L Butelkować (4 Odpowiedzi)
- Powolna fermentacja (11 Odpowiedzi)
- Jak się robi wino z suszonych owoców bądź suszonych płatków kiwatów (1 Odpowiedź)
- Mam pęknięte balony. (1 Odpowiedź)
- Wino z limonki. (5 Odpowiedzi)