Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Wątków
- Drożdże kożuchujące ? (10 Odpowiedzi)
- Wino z jeżyn, drożdże ENOVINI czy FERMIVIN PDM? (3 Odpowiedzi)
- Dodawanie winogron na drugi dzień (6 Odpowiedzi)
- Ile wody do jakiego wina (2 Odpowiedzi)
- Leżakowanie wina (8 Odpowiedzi)
- Głóg czy czarny bez (23 Odpowiedzi)
- MD Malaga Zamojscy (3 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino jabłkowe. Co dalej? (7 Odpowiedzi)
- Wino z jarzębiny (7 Odpowiedzi)
- Mieszanie (wstrząsanie) moszczu (8 Odpowiedzi)
- Wino z wiśni (2 Odpowiedzi)
- Dziwna wiśnia (10 Odpowiedzi)
- Winoprzestało pracować po dolaniu syropu (10 Odpowiedzi)
- Korek grzybek a rozmiar butelki. (4 Odpowiedzi)
- Wino ryżowo-rodzynkowe. (21 Odpowiedzi)
- Wina etapowe (8 Odpowiedzi)
- A to taki łobuz - przyspieszenie fermentacji (2 Odpowiedzi)
- Wyjątkowa okazja Wino BANAN/ŚLIWKA (16 Odpowiedzi)
- Plan produkcji wina- poprawny? (14 Odpowiedzi)
- wino z winogron - stare obliczenia - czy można zobaczyć? (2 Odpowiedzi)