Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Wątków
- Wino z ciemnych domowych winogron i jabłek (12 Odpowiedzi)
- Węgierski Tokaj (2 Odpowiedzi)
- Czarny bez i drożdże do jasnych win (7 Odpowiedzi)
- Wino/cydr z mirabelek (7 Odpowiedzi)
- Przechowywanie MD (4 Odpowiedzi)
- Drozdze do wina ryzowego (2 Odpowiedzi)
- Czy drożdże są zepsute? (6 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino śliwki (1 Odpowiedź)
- Wino z aronii - jaka kwasowość ? (11 Odpowiedzi)
- Wino z soku ze śliwek - pomocy!!! (15 Odpowiedzi)
- Pierwsze słodkie wino (10 Odpowiedzi)
- Drożdże kożuchujące ? (10 Odpowiedzi)
- Wino z jeżyn, drożdże ENOVINI czy FERMIVIN PDM? (3 Odpowiedzi)
- Dodawanie winogron na drugi dzień (6 Odpowiedzi)
- Ile wody do jakiego wina (2 Odpowiedzi)
- Leżakowanie wina (8 Odpowiedzi)
- Głóg czy czarny bez (23 Odpowiedzi)
- MD Malaga Zamojscy (3 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino jabłkowe. Co dalej? (7 Odpowiedzi)
- Wino z jarzębiny (7 Odpowiedzi)