Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wino z tarniny. (9 Odpowiedzi)
- Temperatura fermentacji (9 Odpowiedzi)
- Wino z winogron, problem z moszczem. (6 Odpowiedzi)
- Pierwsza węgierka - pytania do profesionalistów (8 Odpowiedzi)
- Pomiar kwasowości (5 Odpowiedzi)
- Kwaśno-gorzkie wino (14 dni) (8 Odpowiedzi)
- Ilość cukru w gr a blg (10 Odpowiedzi)
- Kwasowość (6 Odpowiedzi)
- Przygotowanie owoców (19 Odpowiedzi)
- Dobór sprzętu do wykonania wina - korki (5 Odpowiedzi)
- Wsypywanie cukru do nastawu (4 Odpowiedzi)
- Kiedy wyrzucić wkład owocowy z nastawu? (4 Odpowiedzi)
- Dodanie pektopolu po rospoczęciu fermentacji (7 Odpowiedzi)
- Czy dosłodzić? (0 Odpowiedzi)
- Co jaki czas powinno bulkać wino ? (6 Odpowiedzi)
- c(C)zy nie za dużo drożdży? (4 Odpowiedzi)
- Wino z ciemnych domowych winogron i jabłek (12 Odpowiedzi)
- Węgierski Tokaj (2 Odpowiedzi)
- Czarny bez i drożdże do jasnych win (7 Odpowiedzi)
- Wino/cydr z mirabelek (7 Odpowiedzi)