Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Filtracja wina, piwa, cydru. Jaki materiał filtracyjny (2 Odpowiedzi)
- Czy to pleśń ? Wino ze śliwek (2 Odpowiedzi)
- Martwe drożdże czy pleśń czy ...? (3 Odpowiedzi)
- Jaki wybrać winomierz (5 Odpowiedzi)
- Wino z czerwonych winogron - zatrzymało po tygodniu (5 Odpowiedzi)
- Produkcja się zatrzymała (7 Odpowiedzi)
- Wina z soków tłoczonych (15 Odpowiedzi)
- Przestało pracować? (4 Odpowiedzi)
- Pilnie potrzebuje pomocy – Piana wychodzi mi z balona (5 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino z wiśni (27 Odpowiedzi)
- Nietypowo :) (0 Odpowiedzi)
- Czapka wpadła do nastawu. (5 Odpowiedzi)
- Za dużo cukru a dodanie drożdży (4 Odpowiedzi)
- Różnice tego samego wina umieszczonego w różnych pojemnikach (0 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino (2 Odpowiedzi)
- Brak reakcji nastawu na drugą porcję cukru (17 Odpowiedzi)
- Vermouth'y Wacka 2017 (27 Odpowiedzi)
- Pierwszy cydr (2 Odpowiedzi)
- Drobny osad na winie i kolor (3 Odpowiedzi)
- Co zrobić by wino było klarowne (5 Odpowiedzi)