Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Zatrzymanie fermentacji po zlaniu wina (9 Odpowiedzi)
- Dodanie moszczu, wina dwuowocowego, w późniejszym terminie (4 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino, 34L, ryżowe. (11 Odpowiedzi)
- Problem z dosłodzeniem- czy mogę później? (1 Odpowiedź)
- Wino z aronii, długo fermentuje (3 Odpowiedzi)
- Albedo cytryny kwaśne wino ? (9 Odpowiedzi)
- Wino ryżowe- ile cukru do karmelizowania? (3 Odpowiedzi)
- Słaby początek fermentacji (7 Odpowiedzi)
- Wino ryżowe, zbyt mała ilość cukru. Kiedy dosladzać? (12 Odpowiedzi)
- Cydr na droższych piekarskich instant, przestał pracować po jednym dniu. (11 Odpowiedzi)
- Mocno zapleśniałe, stare gąsiory - jak to czyścić? (16 Odpowiedzi)
- Kanał nie kanał oto jest pytanie (5 Odpowiedzi)
- Refraktometr - Różnice w skalach alkoholowych (23 Odpowiedzi)
- Naprawa wina ryżowego (7 Odpowiedzi)
- NOWI UŻYTKOWNICY - Strona główna i wyszukiwarka (54 Odpowiedzi)
- Wino z mniszka i chyba pimylone drozdze (4 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino - pytania i porady (10 Odpowiedzi)
- Domowe wino, a zdrowie (33 Odpowiedzi)
- Obawa przed metanolem (4 Odpowiedzi)
- Matka drożdżowa bez zapachu drożdzy (5 Odpowiedzi)