Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- fermetacja miazgi w kamionkowym garnku? (8 Odpowiedzi)
- BLG a rodzaj wina (9 Odpowiedzi)
- Cydr z soku jablkowego - czy to plesn? (1 Odpowiedź)
- Po siarczeniu wino nadal czuć drożdżami !!!! (8 Odpowiedzi)
- Wino bananowe? (20 Odpowiedzi)
- włos w balonie (9 Odpowiedzi)
- Miazga czy sok na wino, jeżeli sok ile tonowa prasa (6 Odpowiedzi)
- Dodawanie cukru w trakcie fermentacji wina z koncentratu (25 Odpowiedzi)
- Wino zbyt szybko zabutelkowane... (7 Odpowiedzi)
- Mam poważny problem, winko z granata (6 Odpowiedzi)
- Ilość cukru w moszczu czy nastawie...? (19 Odpowiedzi)
- Dolanie wody do gotowego wina czy może się zepsuć? (4 Odpowiedzi)
- Mętne wino (7 Odpowiedzi)
- 16 blg i wino śliwkowe (3 Odpowiedzi)
- Pomysł na zestaw do cydru: "Sok jabłkowy + TANK". (18 Odpowiedzi)
- klarowanie wina (13 Odpowiedzi)
- Biały grzyb? Inny zapach... Początek psucia? DR (7 Odpowiedzi)
- z brązowego cukru? (13 Odpowiedzi)
- Dziwny osad/plamy na winie (3 Odpowiedzi)
- Cukier w cukrze słodka łyżeczka [rozw.] (11 Odpowiedzi)