Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Wątków
- Białe winogrona fermentowałem w miazdze. Da się coś zrobić z gorzkim smakiem? (5 Odpowiedzi)
- Zlewanie po zasiarkowaniu (20 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino ze śliwek (10 Odpowiedzi)
- Dojrzewanie wina nie przynosi rezultatów. (16 Odpowiedzi)
- Różowy Bigos (2 Odpowiedzi)
- Jak najlepiej dosłodzić wino? (8 Odpowiedzi)
- Wino z wiśni co dodać po pierwszym odciągu ??? (13 Odpowiedzi)
- Dziwne plamki na winie :( (7 Odpowiedzi)
- Przygotowanie korzenia imbiru przed dodaniem do nastawu (2 Odpowiedzi)
- Wino aronia + sok z jabłek - problem z fermentacją (6 Odpowiedzi)
- Czy mam jeszcze cukier w winie? (10 Odpowiedzi)
- Wermut jako pierwsze wino (17 Odpowiedzi)
- Mieszanie drożdży , nie pogryzą są ? :-) (17 Odpowiedzi)
- Z dzikiej róży na dzikich drożdżach (16 Odpowiedzi)
- Obliczenia blg (36 Odpowiedzi)
- Czy to są drożdże kożuchujące? (6 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino z jeżyn (18 Odpowiedzi)
- Wino ze śliwek wykipiało (7 Odpowiedzi)
- Wino z mirabelek, aronii i czarnego bzu. (7 Odpowiedzi)
- Nie przegotowałem czarnego bzu - co robić? (8 Odpowiedzi)