Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Klarowanie wina za pomocą pektopolu (7 Odpowiedzi)
- Świeżak robi wino (59 Odpowiedzi)
- Dosłodzenie wina. (14 Odpowiedzi)
- Wino z wszelakich kompotów (5 Odpowiedzi)
- Wino przestało pracować - próba restartu - niepowodzenie (6 Odpowiedzi)
- JAK NIE ROBIĆ WINA! Linki do You Tube (10 Odpowiedzi)
- Beczka dębowa (13 Odpowiedzi)
- Wino z jabłek ze słoików (24 Odpowiedzi)
- drozdze a rodzynki (28 Odpowiedzi)
- technika wyrobu wina (5 Odpowiedzi)
- Wino z soku jabłkowego (17 Odpowiedzi)
- Dojrzewanie wina w butli 18,9 litra (55 Odpowiedzi)
- Kilka pytań dotyczących wyrobu (35 Odpowiedzi)
- Ryzyko zakażenia bąblowcem (5 Odpowiedzi)
- Klarowanie żelatyną i białkiem jaja kurzego. (11 Odpowiedzi)
- Problem z winem z DR. Kiedy zlewać? Czy zepsułem? (13 Odpowiedzi)
- pirosiarczyn potasu (5 Odpowiedzi)
- Przedwcześnie zasiarkowany nastaw (16 Odpowiedzi)
- Cukier dodany do "zatrzymanego" wina, brak reakcji. (5 Odpowiedzi)
- Dziwny osad. Co z tym mozna zrobić? (20 Odpowiedzi)