Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87
Wątków
- Start trójniaka bez pożywki? (15 Odpowiedzi)
- butelkowanie po 1.5 miesiaca klarowania ? (17 Odpowiedzi)
- Zatrzymana fermentacja (19 Odpowiedzi)
- Pojemniki fermentacyjne - średnica otworu (6 Odpowiedzi)
- wino z soku jabłkowego (36 Odpowiedzi)
- wino pomarańczowo bananowe (10 Odpowiedzi)
- wino jabłkowe-prośba o pomoc w obliczeniach. (23 Odpowiedzi)
- pierwsze wino, prośba o poradę [zaw. cukru, obliczenia %] (26 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino, cukier przerobiony, słaba moc. (10 Odpowiedzi)
- Wino z kompotów - proszę o radę. (56 Odpowiedzi)
- Wino z soku z jabłek + winogrono (6 Odpowiedzi)
- [Poradnik] Jak stworzyć własny avatar i dodać go do profilu (12 Odpowiedzi)
- Wina rodzynkowe i jabłkowe przestały pracować. Prosze o pomoc. (7 Odpowiedzi)
- Jabłkowe - nieudolne siarkowanie (6 Odpowiedzi)
- Wino cytrusowe- niecukry (4 Odpowiedzi)
- dodanie soku z jabłek do fermentującego wina a piro (3 Odpowiedzi)
- błona na powierzchni cydru (6 Odpowiedzi)
- Za duży balon (8 Odpowiedzi)
- Winimierz=cukromierz?? (9 Odpowiedzi)
- Po jakim czasie "wywalić" owoce z balona? (13 Odpowiedzi)