Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wino z dzikiej róży a serducho (7 Odpowiedzi)
- drożdze i czas końca fermentacji (8 Odpowiedzi)
- Wiśniowo -porzeczkowe prośba o pomoc (3 Odpowiedzi)
- sok z jeżyn (9 Odpowiedzi)
- Wino z wiśni - początkujący. Jakie dodatki? (14 Odpowiedzi)
- Miód pitny całkowity początkujący (18 Odpowiedzi)
- [Zlewanie] Zlewanie młodego wina a czas fermentacji (9 Odpowiedzi)
- Wino z porzeczki czarnej- przygotowanie moszczu (18 Odpowiedzi)
- wino porzeczkowe - nie rusza (12 Odpowiedzi)
- fermentacja moszczu z rurką, czy bez ? (8 Odpowiedzi)
- Osad na winie (3 Odpowiedzi)
- Jabłka - Jaki gatunek? (15 Odpowiedzi)
- Wino z wiśni nie drylowanych bez drożdży (4 Odpowiedzi)
- Kiedy można butelkować wino i inne rozważania laika (17 Odpowiedzi)
- [BLOG] początkującego winiarczyka :) (41 Odpowiedzi)
- Pytanie o korki - czy mogą zostać takie jakie są? (12 Odpowiedzi)
- Wino z soku brzozy (10 Odpowiedzi)
- Wybuch i co dalej (26 Odpowiedzi)
- "Naprawa"wina (18 Odpowiedzi)
- Pomoc w uratowaniu wina... (12 Odpowiedzi)