Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
Wątków
- niespodziewane odkrycie (6 Odpowiedzi)
- pierwsze wino (30 Odpowiedzi)
- Wzory na wyliczenia cukru dodawanego do wina (11 Odpowiedzi)
- Start na dzikich drożdżach (Pilne!) (33 Odpowiedzi)
- Wino po restarcie a osad (25 Odpowiedzi)
- Wino z pigwy - gorzknieje (9 Odpowiedzi)
- Wino z Dyni (10 Odpowiedzi)
- Wieloowocowe mrozone (3 Odpowiedzi)
- Siarkowany cydr- kiedy mozna pic? (10 Odpowiedzi)
- Osad w balonie - jak to dokladnie jest (20 Odpowiedzi)
- Wino z głogu - dziwny zapach (12 Odpowiedzi)
- Start trójniaka bez pożywki? (15 Odpowiedzi)
- butelkowanie po 1.5 miesiaca klarowania ? (17 Odpowiedzi)
- Zatrzymana fermentacja (19 Odpowiedzi)
- Pojemniki fermentacyjne - średnica otworu (6 Odpowiedzi)
- wino z soku jabłkowego (36 Odpowiedzi)
- wino pomarańczowo bananowe (10 Odpowiedzi)
- wino jabłkowe-prośba o pomoc w obliczeniach. (23 Odpowiedzi)
- pierwsze wino, prośba o poradę [zaw. cukru, obliczenia %] (26 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino, cukier przerobiony, słaba moc. (10 Odpowiedzi)