Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Czy można jabłkowe z samego soku ? (35 Odpowiedzi)
- wino jabłkowe. Nieklarowne. Co robić? (25 Odpowiedzi)
- Robaki w winie głogowym (23 Odpowiedzi)
- Wino z napojów kartonowych Caprio (25 Odpowiedzi)
- Gdzie kupić miód pszczeli? (9 Odpowiedzi)
- Niepełny balon z winem (9 Odpowiedzi)
- Pierwsze zlewanie wina (29 Odpowiedzi)
- Fermentacja w miazdze a obliczenia ilości cukru (5 Odpowiedzi)
- Wino nie fermentuje.. (47 Odpowiedzi)
- Dwa proste pytania od początkującego (5 Odpowiedzi)
- Dolewanie soku do gotowego wina pomarańczowego (9 Odpowiedzi)
- Wino "ananasowe" (7 Odpowiedzi)
- Zapytanie o strzelające butelki (34 Odpowiedzi)
- Piro (19 Odpowiedzi)
- Dojrzewanie wina w balonie z rurką. (47 Odpowiedzi)
- Czy klarowin potrzebny (4 Odpowiedzi)
- Cukier na półsłodkie - po zakończeniu czy w nastawie (15 Odpowiedzi)
- Muszka octówka w nastawie :((( (15 Odpowiedzi)
- Kto oceni co nie tak z winkiem? (7 Odpowiedzi)
- kilka pytan leszcza o cydr (17 Odpowiedzi)