Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Czy już butelkować? (26 Odpowiedzi)
- Kompot z czereśni a wino :) (11 Odpowiedzi)
- Syrop owocowy do gotowego wina (13 Odpowiedzi)
- Nie burzliwa, a huraganowa fermentacja (4 Odpowiedzi)
- Zbity balon z winem (3 Odpowiedzi)
- CO2 w klarownej wiśni (4 Odpowiedzi)
- Wino na bazie Mniszka lekarskiego (12 Odpowiedzi)
- Winko zmetnialo, pomocy 2 :) (14 Odpowiedzi)
- Fermentacja w miazdze (24 Odpowiedzi)
- Wino wieloowocowe, dobry pomysł ? (8 Odpowiedzi)
- Dodatek wody przegotowanej do mocnych, słodkich win i jej wpływ na smak (3 Odpowiedzi)
- Suplementacja cukru w nastawach winiarskich miodem (4 Odpowiedzi)
- Posmak po pirosiarczynie (12 Odpowiedzi)
- Użycie drożdży z wciaz pracującego nastawu do zrobienia kolejnego (12 Odpowiedzi)
- Zatrucie co2 (7 Odpowiedzi)
- Wino z jabłek (20 Odpowiedzi)
- DR pracuje jak szalone a BLG stoi. (10 Odpowiedzi)
- Dziwne znalezisko (7 Odpowiedzi)
- Termin ważności win (21 Odpowiedzi)
- Spowolnienie fermentacji w trzecim dniu | Dalej potrzeba pomocy (30 Odpowiedzi)