Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Jabłkowe - nieudolne siarkowanie (6 Odpowiedzi)
- Wino cytrusowe- niecukry (4 Odpowiedzi)
- dodanie soku z jabłek do fermentującego wina a piro (3 Odpowiedzi)
- błona na powierzchni cydru (6 Odpowiedzi)
- Za duży balon (8 Odpowiedzi)
- Winimierz=cukromierz?? (9 Odpowiedzi)
- Po jakim czasie "wywalić" owoce z balona? (13 Odpowiedzi)
- Czy dodatkowa dawka drożdży jest bezpieczna? (6 Odpowiedzi)
- Rodzynki zamiast drożdży. (27 Odpowiedzi)
- Pierwsze przymiarki do domowego wina, prosba o ocene poczynan (13 Odpowiedzi)
- Stały poziom BLG (7 Odpowiedzi)
- sok jabkowy rodzynki skórka z jabłek (6 Odpowiedzi)
- Wino z jabłek początkujący, Norwegia (22 Odpowiedzi)
- Czy mogę jeszcze użyć pektoenzymu? (7 Odpowiedzi)
- wino z jabłek oraz soku z kartonu (18 Odpowiedzi)
- Mój pierwszy cydr - czy wszystko z nim w porządku? (21 Odpowiedzi)
- czy można robić wino w baniaku który jest zbyt duży? (6 Odpowiedzi)
- Wino z soków (46 Odpowiedzi)
- wino z jabłek w balonie 25litrów - proporcje (35 Odpowiedzi)
- MAły dylemat z ilością dodawanego cukru.. (6 Odpowiedzi)