Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Co dalej z tym zrobić ? Fermentacja stop po 2 tyg. (18 Odpowiedzi)
- Konsystencja moszczu po 7 dniach fermentacji (15 Odpowiedzi)
- Moje pierwsze wino z jablek, pomocy :) (7 Odpowiedzi)
- czy da się uratować moje wino? (8 Odpowiedzi)
- Nie rozpuściłem pożywki (5 Odpowiedzi)
- Proporcje woda/cukier/moszcz (14 Odpowiedzi)
- Czy taka tarnina pomarszczona jest dobra ? (3 Odpowiedzi)
- Zbyt kwaśne - dać cukier? (11 Odpowiedzi)
- problem z domowym winem (14 Odpowiedzi)
- Panowie pomóżcie (Fermentacja spowalnia) (9 Odpowiedzi)
- MD- Potrzebna szybka pomoc (6 Odpowiedzi)
- Piro - przed czy po? (11 Odpowiedzi)
- Pośpiech niewskazany (11 Odpowiedzi)
- Doslodzenie - proporcje (14 Odpowiedzi)
- Fermentacja w miazde - po 2 dniach Blg ujemne (15 Odpowiedzi)
- Jabłkowe wino (6 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino zrobione w pośpiechu.Da rade? (9 Odpowiedzi)
- Wino marchewkowe :) (8 Odpowiedzi)
- Wino z Malin (6 Odpowiedzi)
- Wino z przetworów (9 Odpowiedzi)