Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wino z jabłek z dodatkowymi skórkami (14 Odpowiedzi)
- wino porzeczkowo-wiśniowe (14 Odpowiedzi)
- Wiśniowe nie rusza (12 Odpowiedzi)
- Tolerancja drożdzy na alkohol (4 Odpowiedzi)
- Wiosenne wino - jakieś propozycje? (5 Odpowiedzi)
- Trunek na kilkadziesiąt lat (6 Odpowiedzi)
- Piro, Pekto, Drożdze , co i kiedy? (12 Odpowiedzi)
- Wino z soków czy coś z tego wyjdzie? (12 Odpowiedzi)
- pierwsze wino ze śliwek, butla 54 L (27 Odpowiedzi)
- Jabłkowe nie pracuje :( (29 Odpowiedzi)
- Pytanie do ludzi produkujących w butlach 18,9 L ;) (9 Odpowiedzi)
- Pojemnik Fermentacyjny Zamiast Balonu (16 Odpowiedzi)
- Winko jabłkowe. Kiedy zlewać? (15 Odpowiedzi)
- Wino z jabłek fermentuje już 5 miesięcy (nie za długo)? (21 Odpowiedzi)
- Cydr, czy to już? (7 Odpowiedzi)
- jabłkowo-porzeczkowe wg własnego pomysłu (4 Odpowiedzi)
- jak przechować miód (11 Odpowiedzi)
- rodzynkowe wg własnego pomysłu (60 Odpowiedzi)
- temperatura fermentacji (19 Odpowiedzi)
- Ponowna fermentacja wina porzeczkowego (22 Odpowiedzi)