Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Nastaw jabłkowy - wino steryliazowane ;) - chyba za dużo pirosiarczynu ? (18 Odpowiedzi)
- porzeczka czarna (15 Odpowiedzi)
- po wstawieniu do piwnicy pojawil sie osad (11 Odpowiedzi)
- Wino na długie lata. Potrzebne lakowanie? Pomocy (19 Odpowiedzi)
- cukier skarmelizowany do nastawu (12 Odpowiedzi)
- Sprzęt na początek - prośba o poradę (24 Odpowiedzi)
- Ryzowe wg Skrzycha - osad na powierzchni? (6 Odpowiedzi)
- Problem wino przestało pracować (20 Odpowiedzi)
- Pirosiarczyn potasu - po jakim czasie można posmakować wino i dosładzać (13 Odpowiedzi)
- Wino jablkowe - pierwszy obciag znad osadu - prosba o porade (8 Odpowiedzi)
- Wino jabłkowe - zepsute czy do odratowania (14 Odpowiedzi)
- Smak pestek w winie tarninowym (3 Odpowiedzi)
- Pytanie o rozmnazanie drozdzy i pozywke (9 Odpowiedzi)
- Leżakowanie w warunkach domowych (blok) (24 Odpowiedzi)
- Datowanie wina (14 Odpowiedzi)
- Strategia osiągania wysokich % (45 Odpowiedzi)
- Biały nalot na powierzchni wina (11 Odpowiedzi)
- Olej w winie (14 Odpowiedzi)
- zestaw początkującego do oceny (30 Odpowiedzi)
- Wino z ryzu co dalej? (6 Odpowiedzi)