Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wino bezalkoholowe w domowych warunkach? (1 Odpowiedź)
- Zaoctowane wino - jak przerobić je na ocet (3 Odpowiedzi)
- Dosłodzenie wina po fermentacji (2 Odpowiedzi)
- Wino z koncetratu do napoju ? (8 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino- pomoc z BLG i % (9 Odpowiedzi)
- Słuchajta (13 Odpowiedzi)
- Dziennik winiarski - debiut. (21 Odpowiedzi)
- Sacharoza glukoza fruktoza (1 Odpowiedź)
- Owoce Mrożone a dzikusy (1 Odpowiedź)
- [Dziennik] Pierwsze wino z winogron (12 Odpowiedzi)
- Winogrona. (3 Odpowiedzi)
- Wino hibiskusowe jak przeprowadzić restart (3 Odpowiedzi)
- Winogrono a wino (14 Odpowiedzi)
- Najtrudniejszy pierwszy krok, potem... (12 Odpowiedzi)
- Osad w moszczu po odciśnięciu winogron przed fermentacją (5 Odpowiedzi)
- Obliczanie mocy wina z soku (5 Odpowiedzi)
- Problem z fermentacja (2 Odpowiedzi)
- Drobiny korka w butelce (45 Odpowiedzi)
- Podrapane wiaderko fermentacyjne (2 Odpowiedzi)
- Balon a pusta przestrzeń (5 Odpowiedzi)