Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wino z jabłek - problem ze startem (15 Odpowiedzi)
- Piana na winie po pierwszym zlaniu - bardzo proszę o pomoc! (19 Odpowiedzi)
- czarne plamki na jablkach, 6 dzień MD (4 Odpowiedzi)
- Hibiskus - pierwszy raz - odrazu 50 L - jak robicie? (32 Odpowiedzi)
- Wino Jabłkowo - Pigwowe Fotoreportaż - Porady mile widziane (14 Odpowiedzi)
- Koniec fermentacji - pytanie (5 Odpowiedzi)
- problem z fermentacją, mój błąd, jak naprawić? szybka pomoc potrzebna (7 Odpowiedzi)
- Co kupić na początek (12 Odpowiedzi)
- To "mój pierwszy raz"! (5 Odpowiedzi)
- pierwsze wino, kilka pytań... (13 Odpowiedzi)
- powiedzcie czy dobrze (26 Odpowiedzi)
- powolna "burzliwa" fermentacja (10 Odpowiedzi)
- Jak zatrzymać fermentację? (9 Odpowiedzi)
- Porada w sprawie zepsucia nastawu (2 Odpowiedzi)
- Przyprawy w winie (5 Odpowiedzi)
- czy pozbyć się osadu już teraz ? (8 Odpowiedzi)
- Cos dziwnego na powierzchni - jabłkowe wino (3 Odpowiedzi)
- Szara Reneta - pierwsze jabłkowe (30 Odpowiedzi)
- Proszę o ocene wskazań cukromierza (18 Odpowiedzi)
- BALON ZA MAŁY (6 Odpowiedzi)