Dział dla początkujących
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92
Wątków
- Wino z samych starych soków (bez kompotów, dżemów itp) (16 Odpowiedzi)
- Dojrzewanie Cydru (6 Odpowiedzi)
- Jak zasiarkować butlę pod pierwszy obciąg (7 Odpowiedzi)
- Dojrzewanie cydru w wiadrze... (4 Odpowiedzi)
- Zły początek fermentacji. Co zrobić? (5 Odpowiedzi)
- septowin i drozdze (7 Odpowiedzi)
- Za słodki nastaw- co dalej? (4 Odpowiedzi)
- Wino z jabłek (6 Odpowiedzi)
- ile wody?? (6 Odpowiedzi)
- Wino przestałą pracować po 3 dniach... (3 Odpowiedzi)
- WINO przestalo pracować !!! (8 Odpowiedzi)
- Klarowin a drożdże. (3 Odpowiedzi)
- potrzebna pomoc (12 Odpowiedzi)
- Czarny bez - dojrzały czy nie? (7 Odpowiedzi)
- Dosłodzenie wina z winogron (18 Odpowiedzi)
- Przesadzilem z winem z winogron ciemnych (27 Odpowiedzi)
- Wino z Ciemnych winogron co dalej (5 Odpowiedzi)
- Cydr z Jabłek nie fermentuje. (15 Odpowiedzi)
- Wino z malin pracuje ale... (4 Odpowiedzi)
- Pierwsze wino - dziwna powłoka na winie (1 Odpowiedź)